Meny Lukk

Drifting

Målet vårt er å etablere et langvarig, tillitsfullt samarbeid med våre kunder, og vi tilbyr derfor flere typer driftsavtaler vi kan tilby. Vi vet at ting tar tid, og det alltid er noe annet man skal gjøre. Det er derfor bedre at du gjør hva du kan best, så gjør vi jobben med nettsiden din.

Driftsavtale «standard» inkluderer 1 time arbeid per måned. Innad i denne timen vil vi gjennomføre sikkerhetsoppdateringer av moduler og løsning, samt en generell oppdatering på innhold for å være relevante i Google søk.

Vi tilbyr også klippekort på timer. Med et klippekort kan du få hjelp med alle funksjonene som brukes i nettløsningene dine, dvs. support, grafikk, layout, oppdateringer og innholdsproduksjon.

Vi tilbyr også innholdsoppdaterings-avtaler. Vi kontakter deg på et satt intervall og hører om hva som foregår hos dere. Utifra dette skriver vi og publiserer innhold på dine vegne. Så kan du virkelig fokusere på å gjøre hva du er god på, og overlat nettsiden og den digitale markedsføringen til oss. Ta kontakt for mer informasjon.