Søkemotoroptimalisering (SEO)

Synliggjør bedriften og få mer trafikk til nettsiden. Søkemotoroptimalisering, eller SEO, hjelper deg oppnå bedre synlighet i søkemotorene (google), og mer trafikk til din nettside. SEO er en langsiktig strategi som er med på å bygge din bedrift som en troverdig leverandør av tjenester og varer. SEO er også veldig kostnadseffektivt.

Hvor skal du starte?

Før vi starter å optimalisere nettsiden din, trenger vi å gjøre en analyse. Denne analysen vil avdekke hvilke tiltak som bør iverksettes for å søkeordsoptimalisere din nettside. Denne tjenesten tilbyr vi gratis!

En typisk SEO-analyse inneholder:

  • Nettsidens hastighet
  • Responsiv
  • Sidetitler
  • Metabeskrivelser
  • Metatitler
  • Sidekart
  • SSL sertifikat
  • Tilstedeværelse i sosiale medier
  • Google Min Bedrift

Dersom din nettside har Google Analytics tilknyttet titter vi gjerne på den informasjonen også for et enda bedre overblikk.

Google Min Bedrift

Økt synlighet på Google, kart og lokale søk.
En bedriftsoppføring i Google med bilder, anbefalinger og kategorisering, vil bidra til at din nettside kommer høyere i Google-søk. Det gjør at du vil bli synlig for potensielle kunder akkurat når han eller hun trenger tjenesten. Enkelt å greit, ved å holde en opptart Google Min Bedrift vil du bli mer synlig og gi kunden relevant informasjon om åpningstider og adresser.

Annonsering på nett

Vi hjelper deg med annonsering på nett, enten i form av Facebook / Instagram annonsering, eller Google AdWords.

Facebook / Instagram

Facebook er en av de mest effektiv plattformene for annonsering på nettet, samtidig som det passer alle typer markedsbudsjett. Her kan du segmentere på geografisk nedslagsfelt, alder, kjønn og interesser – og på den måten sørge for at riktig målgruppe mottar et riktig og relevant budskap. Samtidig som du annonserer på Facebook kan du også kjøre samme annonse på Instagram for å øke nedslagsområdet betydelig. Vi hjelper deg videre!

Google AdWords

1,2 millioner bedrifter annonserer på Google på verdensbasis, og med god grunn. Ved å benytte Google AdWords kan du treffe mennesker som allerede har et behov og er i en beslutningsfase, men samtidig kun vise annonsen på søkeord som er viktig for din bedrift. Du betaler kun for klikk inn på nettsiden – det vil si at dersom du ikke får resultater, vil du ikke betale for annonsene. Google AdWords er målbart og skalerbart, fra de minste budsjettene til de største. Sikrer rask synlighet hos Google.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

5 + 13 =