Meny Lukk

Søkeordsoptimalisering

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, hjelper deg oppnå bedre synlighet i søkemotorene (google), og mer trafikk til din nettside. SEO er en langsiktig strategi som er med på å bygge din bedrift som en troverdig leverandør av tjenester og varer. SEO er også veldig kostnadseffektivt.

Det første du bør gjøre er å få en analyse av siden din, er den optimalisert eller er det litt som mangler? Vi kan bistå med dette og komme med konkrete forslag til hva som bør forbedres og fortelle deg hva som mangler. Videre kan vi komme med et tilbud på hvor mye det vil koste å optimalisere hele siden.

Dersom du ønsker å gjøre jobben selv, anbefaler vi en søkeords-modul som gjør jobben enklere (dersom du har en WordPress-løsning). Vi kan installere løsningen for deg, og gi deg en rask opplæring. Les mer her.

Er siden din allerede optimalisert så kan det være av interesse å følge med på nøkkelord som er knyttet til bedriften, og hva slags resultater de får hos Google på ukentlig basis. Hvis nøkkelordet ditt holder seg på toppen av resultatlistene til Google uke etter uke, så er det supert! Dersom det sakte men sikkert forflytter seg nedover listene er det godt å kunne ta tak i det tidlig. Vi har derfor en søkeordsmodul som følger med for deg, og gir deg konkret informasjon om hva slags resultater søkeordet oppnår.

Les også gjerne: Hvorfor er jeg ikke øverst hos Google?