Om oss

Østlandsweb as er en del av Kurér Grafisk, og er totalleverandør av internet-tjenester samt profilerings- og reklameprodukter.

Produktene våre består av webhotell, registrering av domenenavn, e-postløsninger og drift av dedikerte servere. Vi leverer webdesign og gode profilerings-løsninger på nettet, og vi kan spesialtilpasse databaseløsninger for deg.

Vi leverer også nettbutikker hvor godt utviklede og sikre betalingssystemer benyttes fra NetAxept, samt andre webløsninger basert på Drupal hvor man får enkle redigeringsmuligheter. Vi leverer også WordPress og statiske løsninger.

Vi sørger for registrering av ditt domenenavn under no, com, net, org, info og mange andre ekstensjoner.

Har du spesielle behov eller andre spørsmål, ta kontakt med oss for pristilbud så finner vi løsningen som passer deg og din bedrift best!

Få kostnadsfri analyse av din nettside

Hvorfor velge oss?

Brukerstøtte

Vi tilbyr god og lokal support og er tilgjengelig for brukerstøtte mandag til fredag, kl. 08:00 til 16.00

God oppetid

Vi ønsker å være best på stabilitet og brukerstøtte. Vi jobber alltid hardt for å bli bedre på våre tjenester. De siste 30 dagene viser vår overvåking 99.99% oppetid!

Totalleverandør

Vi leverer hele pakken, fra domene til ferdige nettløsninger. Alt fra det enkle til det mer komplekse. I tillegg kan vi via vårt moderselskap levere alt innen reklamemateriell.

Skalerbare systemer

Alle våre tjenester er skalerbare. Opp eller nedgradering? Null problem! Kontakt oss for hjelp!

Noen av våre referanser