Meny Lukk

Enklere, raskere og nyttigere

Vi har jobbet med en ny nettside som vi endelig skal lansere, hurra! Vi ønsket å lage en side som var raskere, bedre og nyttigere for deg som vår kunde. Vi har derfor samlet så mye informasjon som mulig som skal hjelpe deg være så effektiv som mulig. Du kan også selvfølgelig ta kontakt hvis du lurer på noe!

En nettside er aldri ferdig
Til tross for lansering så er ikke nettsiden ferdig, noe den aldri vil være. En nettside skal være levende, og utvikle seg i takt med trender og teknologi. Dette er også hvorfor vi lanserer nå før vi har fått på plass absolutt alt.

Vi har opprettet en forbedret seksjon for ofte stilte spørsmål, som du kan finne her. Du kan selvfølgelig også kontakte oss. Under Butikk vil du finne produkter du kan bestille for å gjøre din digitale hverdag enklere.

Hvis du har lurt på hvordan du setter opp e-postkontoen din på din enhet, kan du se våre hendige guider her.

Som alle nettsider så er det sikkert noe som ikke fungerer optimalt, og dersom du skulle finne noe sånt så beklager vi så mye. Setter derimot veldig pris på om du sender oss en e-post på salg@east.no med hva du synes eller feil / mangler du finner.

Utvikling fremover

Betalingsløsning
Vi vil etterhvert sette i gang en betalingsløsning via kredittkort i vår nettbutikk. Dette vil bety at du kan gjøre bestillingene dine på nett og få kvittering tilsendt på e-post. Ved å gjøre dette vil prosessen gå raskere, og vi vil kunne tilby bedre priser til deg.

Lojalitetsprogram
Vi ser på muligheten å tilby rabatterte priser til kunder med flere tjenester i vårt system. Det vil si at jo flere tjenester og produkter du har hos oss i Østlandsweb, jo større rabatt kan du få på din årlige betaling!

Rapportsenter
Dersom du velger driftsavtale fra oss i Østlandsweb, vil vi per dags dato sende deg rapporter og annen informasjon per e-post. I vårt planlagte rapportsenter vil du kunne finne alle rapporter og informasjon på «Kundeweb» live. Det vil si at når vi gjør en jobb for dere, vil tidsskjemaet bli tilgjengelig og oppdatert for deg med en gang. Informasjon vil selvfølgelig fremdeles blir sendt ut på e-post i tillegg. Ja takk, begge deler!

Nyhetsbrev

Vi kommer til å begynne å sende ut nyhetsbrev med nyttige tips og triks til deg. Dette vil være korte tips om hvordan du f.eks. kan øke konverteringer i nettbutikken din, hvordan optimalisere sosiale medier for salg, osv. Her vil vi også sende ut driftsmeldinger dersom noe skulle oppstå.

Vi anbefaler på det sterkeste å melde dere på vårt nyhetsbrev! Vi lover å ikke sende alt for mange e-poster, og vi vil strebe for å sende ut relevant og nyttig informasjon.

Du kan melde deg på ved å benytte skjemaet under her!