Meny Lukk

Medlemskapssider

Ønsker du å starte opp ditt eget sosiale nettverk? Eller kanskje du selger kurs på nett og trenger å skjule innholdet for kunder som ikke har tilgang enda? Vi kan sette opp medlemskapssider for deg og ditt behov.

Det er mange varianter å velge på, men her er noen av løsningene vi har levert.

Nettmagasin:
Vi kan levere nettmagasin hvor kunden kan kjøpe tilgang til enten individuelle saker, eller medlemskap – på samme måte som f.eks. en Pluss-sak hos Dagbladet.

Nettkurs
Hvis du driver med kurs på nett er det alfa og omega at du skjuler kursinnholdet for kunder som ikke har kjøpt tilgang. Her har vi gode løsninger for både skjuling og kjøping av innhold, kursprogresjon osv.

Rabatt-systemer
Med vårt medlemskapssystem, kan du angi rabatter til kundegrupper. Du kan for eksempel vise en pris til kunder som ikke er logget inn på nettsiden din, men når de logger inn så vises den spesifikke prisen til kunden.

Forum
Har du et ønske om å starte et forum? Vi har gode løsninger på forum, brukerkontoer og moderering. Forumet kan være åpent og / eller skjult, og du kan integrere det med de andre løsningene ovenfor. Mulighetene er uendelige.

Alle disse forskjellige løsningene kan også kombineres med hverandre, og de andre løsningene skissert ut på nettsidene våre.