Denne guiden viser hvordan du oppretter en epostkonto i Outlook. Vi går ut i fra at du har installert Thunderbird på din PC og at du ikke har satt opp noen epostkontoer fra før av.

Brukernavn: Din e-post adresse.
Passord: Som levert av oss.
Servertype: IMAP
IMAP server: mail01.east.no
Krever sikker Pålogging: Ja

SMTP server: mail01.east.no
Krever autentisering: Ja
Krever SSL: Ja (TLS / port 587)

Webmail: https://mail01.east.no/

Hvordan konfigurere Thunderbird for å koble seg til Zimbra postkassen.

Start Thunderbird.
Hvis du aldri har brukt Thunderbird før, bør kontoveiviseren starte på egen hånd. For å åpne den manuelt, gå til Verktøy-menyen, velg Kontohandlinger og klikk Legg til e-postkonto.
Angi følgende i vinduet Mail Account Setup:
Ditt navn: skriv inn ditt fulle navn.
E-postadresse: skriv inn e-postadressen din (brukernavn@radiodayseurope.com).
Passord: skriv inn passordet ditt.

Klikk på Fortsett-knappen.
Klikk på manuell konfigurasjonsknapp.
Skriv inn følgende, og klikk deretter på Re-test-knappen.
Innkommende: IMAP
Innkommende server vertsnavn: mail01.east.no
Utgående server vertsnavn: mail01.east.no
Brukernavn: skriv inn brukernavnet@radiodayseurope.com
For innkommende server: Tilkoblingssikkerhet: STARTTLS
Utgående port: 587 og tilkoblingssikkerhet: STARTTLS

Klikk på Re-test knappen.
Hvis det ble oppdaget feil, må du rette feilene og deretter klikke på Re-test-knappen igjen. Hvis ingen feil ble oppdaget, klikker du på Opprett konto-knappen.
Klikk på OK-knappen.
Klikk på Get Mail-knappen for å hente e-postmeldingene dine.
Høyreklikk på kontoen i venstre vindusrute som du nettopp opprettet. Klikk på Abonner-knappen.
Velg all postkassen mappen du vil abonnere på.
Klikk på OK-knappen.

« Tilbake til Brukerstøtte