Meny Lukk

Google

Hvor ofte bruker du Google? 90% av all informasjonshenting i dag starter med et Google-søk, i tillegg starter de fleste nettkjøp med et enkelt Google-søk på produktet. I Norge er Google den desidert største søkemotoren og det er utrolig viktig at du er synlig her.

Vi kan hjelpe deg oppnå bedre resultater hos Google, enten via det organiske resultatet eller via Google Ads.

Google Min Bedrift

En bedriftsoppføring i Google med bilder, anbefalinger og kategorisering, vil bidra til at din nettside kommer høyere i Google-søk. Det gjør at du vil bli synlig for potensielle kunder akkurat når han eller hun trenger tjenesten. Enkelt å greit, ved å holde en opptart Google Min Bedrift vil du bli mer synlig og gi kunden relevant informasjon om åpningstider og adresser.

Google Ads

1,2 millioner bedrifter annonserer på Google på verdensbasis, og med god grunn. Ved å benytte Google AdWords kan du treffe mennesker som allerede har et behov og er i en beslutningsfase, men samtidig kun vise annonsen på søkeord som er viktig for din bedrift. Du betaler kun for klikk inn på nettsiden – det vil si at dersom du ikke får resultater, vil du ikke betale for annonsene. Google AdWords er målbart og skalerbart, fra de minste budsjettene til de største. Sikrer rask synlighet hos Google.