Meny Lukk

Fraktløsninger

Du har tatt steget og skal begynne å selge varene dine på nett, men plutselig kommer du på at varene skal fraktes. Vi har gode løsninger for beregning av frakt, tilpasset deg og dine systemer.

Her det mange veier å gå, og det kommer an på hvordan du vil løse det og hva slags systemer du har fra før av. Har du et fraktsystem du bruker til vanlig? Da kanskje det er smartest å integrere nettbutikken og frakten. En integrasjon vil si at to eller flere systemer snakker sammen. I dette tilfelle kan det være at fraktsystemet forteller nettbutikken hva varen koster å frakte og/eller at nettbutikken sender ordren inn til fraktsystemet når en bestilling er gjennomført. Her er det flere varianter ute å går. Kanskje det ikke bare er fraktsystem, men hele CRM systemet som må integreres? Ta kontakt med oss så finner vi en løsning som passer deg.

Dersom du ikke har et fraktsystem eller vil gjøre det litt rimeligere, så finnes det fraktløsninger innad i nettbutikk løsningen. Her kan du legge inn fraktpriser basert på soner, produkter, vekt, dimensjoner og mye mer.

For eksempel kan man tenke seg et scenario hvor du som leverandør skal selge et produkt til en kunde. Du har en avtale med et lokalt transportfirma som gjør leveranser for deg, men du benytter også Posten til adresser utenfor transportfirmaets ruter. Du kan sette opp at dersom postnummeret til kunden er utenfor transportfirmaets ruter, så vil kun Posten sine priser gjelde – og omvendt. Eller så kan du sette opp flere fraktalternativer uansett sone, så kunden selv kan velge (vanlig levering, ekspress levering, osv.). Det er mange muligheter!

Uansett hvordan du ønsker å gjennomføre logistikken med nettbutikk og frakt, så kan vi bistå deg!