Digital annonsering

Ved bruk av digital annonsering kan din investering i søkemotorsynlighet økes betraktelig. Med søkemotorannonsering treffer du de som aktivt er ute og søker etter dine produkter og tjenester, og med målrettede annonser kan vi styre disse kundene direkte inn på dine nettsider. 

Google Ads 

1,2 millioner bedrifter annonserer på Google på verdensbasis, og med god grunn. Ved å benytte Google AdWords kan du treffe mennesker som allerede har et behov og er i en beslutningsfase, men samtidig kun vise annonsen på søkeord som er viktig for din bedrift. Du betaler kun for klikk inn på nettsiden – det vil si at dersom du ikke får resultater, vil du ikke betale for annonsene. Google AdWords er målbart og skalerbart, fra de minste budsjettene til de største. Sikrer rask synlighet hos Google.

Facebook / Instagram

Facebook er en av de mest effektiv plattformene for annonsering på nettet, samtidig som det passer alle typer markedsbudsjett. Her kan du segmentere på geografisk nedslagsfelt, alder, kjønn og interesser – og på den måten sørge for at riktig målgruppe mottar et riktig og relevant budskap. Samtidig som du annonserer på Facebook kan du også kjøre samme annonse på Instagram for å øke nedslagsområdet betydelig. Vi hjelper deg videre!

Google Min Bedrift

Økt synlighet på Google, kart og lokale søk. 
En bedriftsoppføring i Google med bilder, anbefalinger og kategorisering, vil bidra til at din nettside kommer høyere i Google-søk. Det gjør at du vil bli synlig for potensielle kunder akkurat når han eller hun trenger tjenesten. Enkelt å greit, ved å holde en opptart Google Min Bedrift vil du bli mer synlig og gi kunden relevant informasjon om åpningstider og adresser.

 

 

Få kostnadsfri analyse av din nettside

Noen av våre referanser