Meny Lukk

Betalingsløsninger

Når du driver en nettbutikk, er det viktig å ha på plass en betalingsløsning. Her er det absolutt flere muligheter, og vi støtter integrasjoner til de fleste store betalingsløsningene. Her kan du lese litt om noen av mest populære:

Vipps Hurtigkasse

Vipps har over 3 millioner brukere i Norge, og benyttes av titusenvis daglig til å handle på nett. Med Vipps slipper kunden å finne frem og legge inn kortinformasjon. Korteste veien til kjøpet!

Hvordan går jeg frem?
Først og fremst, må du bestille Vipps for WooCommerce fra Vipps her: https://www.vipps.no/signup/vippspanett/

Slik fungerer det:

  • Ny side lastes hvor kunden fyller ut mobilnummer (kun på desktop)
  • Kunden får en betalingsforespørsel fra nettbutikken i Vipps-appen (push-melding på mobil)
  • Kunden aksepterer at Vipps deler data (navn, leveringsadresse og kontaktinformasjon) med nettbutikken (kun første gang kunden handler i nettbutikken)
  • Kunden bekrefter betaling og kvitteringssiden lastes

Klarna Checkout

De fleste nettbutikker per dags dato tilbyr Klarna. Klarna selv sier at det er for kunder som vil handle med minst mulig styr og betale senere – når det passer den. Klarna Checkout sikrer nettbutikken din en brukervennlig, trygg og effektiv betalingsløsning. Inkludert i Klarna Checkout får din nettbutikk betalingsmetoder som faktura, delbetaling og kredittkort. Klarna har en veldig høy konverteringsgrad. Les mer her https://www.klarna.com/no/bedrift/

Stripe

Stripe er den definitive programvareplattformen for nettbutikker. Stripe er kraftig og fleksibelt verktøy, og kan håndtere blant annet abonnementstjenester og medlemsskapssider – LES MER. Stripe kommer fra USA, men har kontorer over hele verden. De er også GDPR vennlige. Stripe blir brukt av firmaer som Amazon, Google, Microsoft og Spotify. Veldig enkel og fin løsning som vi gjerne anbefaler. Les mer om Stripe her: https://stripe.com/en-no